Tuesday, March 13, 2007

11 maart ’07

Vandaag was fantastisch!!!! We (Kasia, Lesley, Judith, Alex en ik) zijn dus naar het kampioenschap geweest in Lahti van skijumping. Indrukwekkend! De sfeer was fantastisch! Iedereen was uitgelaten. Je kon bijna de kick voelen, die de jumpers moeten ondergaan wanneer ze springen. Onze vlag zou twee maal in beeld geweest zijn op de televisie bij de mensen thuis, weten we van mensen die aan het kijken waren voor onze vlag en de jumpers natuurlijk. En we zijn vele malen getrokken door reporters. Ook hebben we vijf handtekeningen verzameld op onze vlag, onder andere die van Malysz. Op onderstaande website kan je nog een foto vinden van Kasia en ik, die de vlag vasthouden voor een jumper die onze vlag signeert, maar ik ben zijn naam vergeten.
http://cameratuning.fi/kvpnkk/gallery2/main.php?g2_itemId=7287
Rond zes uur waren we al terug in Hämeenlinna. Alle winkels waren natuurlijk toe, want het is zondag. Dus hebben we gewoon met ons vijven zo wat alles dat we hadden van groenten en pasta bij elkaar gesmeten. En lekker gezellig samen gekookt. Het was een heel geslaagde pasta.
Dan hebben Kasia, Lesley en ik nog lekker gezellig zitten zeveren, wat Pools zitten leren en om de avond af te sluiten hebben we met ons drieën zitten tellen tot honderd in het Fins en dan gaan slapen.

No comments: